FAGYLALTOK ÉS PARFAIT-K
Fagylalt és parfait igen sok, a szervezet részére fontos tápanyagot: zsírokat, vitaminokat, fehérjéket, ásványi ...
Fagylalt és parfait igen sok, a szervezet részére fontos tápanyagot: zsírokat, vitaminokat, fehérjéket, ásványi ...
1/2 kg. disznó vagy borjú tüdőt, 1/8 kg. májat, karikára vágott petrezselyemmel, sárgarépával, zelerrel, 1/2 vöröshagymával, ...
(Zsíros húsú halakból is készülhet, pl. harcsából vagy egyéb szálka nélküli halból)
Hozzávalók : 50 dkg ...
Személyenként 20 dkg vegyes zöldséget, 10 dkg burgonyát, egy kis fej ...
Hamarosan indul a Dédi Receptjei Blog, egy különleges időutazás melyben nagyanyáink, dédanyáink recetpjeit, praktikáit mutatjuk be izgalmas, érdekes ...